Известие

Collapse
No announcement yet.

УЖАС отиде си една красива 166-ца

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Мерси много колеги

Първоначално публикувано от rusiq86 Покажи съобщение
    Честито...арна е....мн безаварийни...и вече с каско само
    п.с. кучето радва
    Дам вече без каско не , те ми я разбиха като ми счупиха прозореца на 3-я ден от както я взех за да проверят жабките наркоманчетата
    Attached Files
    Alfa Romeo is a wonderful way of life!

Comment

• Колега, можеш ли да ми пратиш решението на съда?
      А за колата - честито и безаварийно. И внимавай - за овците няма предвиден знак в закона

Comment

• Първоначално публикувано от makedoneca1968 Покажи съобщение
        Колега, можеш ли да ми пратиш решението на съда?
        Още не се е явявал в съда май..
        sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.

Comment

• Първоначално публикувано от Linkestis Покажи съобщение
          Още не се е явявал в съда май..
          Ако не се е явил - огромна грешка. Ма нека той да пише де. Това понятие несъобразена скорост е атакуемо отвсякъде, както е и с мобилните радари с камери ... засега

Comment

• Сподели как точно се атакува де...

Comment

Ако не се е явил - огромна грешка. Ма нека той да пише де. Това понятие несъобразена скорост е атакуемо отвсякъде, както е и с мобилните радари с камери ... засега
              Казвам че все още не се е явил в съда,тоест няма насрочено дело.
              Прочети хубаво темата и ще разбереш защо му е написан акт за несъобразена скорост.Не случайно има съвина.
              sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.

Comment

• Първоначално публикувано от badmadafaka Покажи съобщение
                Сподели как точно се атакува де...
                То става в съда да ти определят какво е несъобразена скорост, да определят какво е съобразена и да докажат след това, че ти си я нарушил.
                чл.20 - дава едно определение, но в него има "....за да бъдат в състояние да спрат пред всяко предвидимо препятствие...". Но овцата е непредвидимо препятствие и трябва ли ти да стоиш на едно место щот някой може да те засече? Ами ако си спрял пак ли си с несъобразена скорост? . В чл.179, ал. 2 е единственото място, където съществува понятието несъобразена скорост. Но никъде не е дефинирано! И той не е причинил ПТП-то, а овцата като го е засякла - непредвидимо препятствие! Друго е ако се шибнеш някъде при мъгла и т.н., но няма други участници пострадали.
                Но тук темата е друга - аз затова искам решението на съда

Comment

Дам чакам си призовката , която наистина май ще се позабави незнайно колко още ! Благодаря за пожеланията за Джага

Comment

• Първоначално публикувано от leketo84 Покажи съобщение
                    Дам чакам си призовката , която наистина май ще се позабави незнайно колко още ! Благодаря за пожеланията за Джага
                    Обади се, ако ти трябва адвокат. Но знай, че на дело хонорара е задължителен за адвокат и дори и да спечелиш делото не можеш да си го върнеш, както и не дължиш суми за делото, експертизи и т.н.

Comment

То става в съда да ти определят какво е несъобразена скорост, да определят какво е съобразена и да докажат след това, че ти си я нарушил.
                      чл.20 - дава едно определение, но в него има "....за да бъдат в състояние да спрат пред всяко предвидимо препятствие...". Но овцата е непредвидимо препятствие и трябва ли ти да стоиш на едно место щот някой може да те засече? Ами ако си спрял пак ли си с несъобразена скорост? . В чл.179, ал. 2 е единственото място, където съществува понятието несъобразена скорост. Но никъде не е дефинирано! И той не е причинил ПТП-то, а овцата като го е засякла - непредвидимо препятствие! Друго е ако се шибнеш някъде при мъгла и т.н., но няма други участници пострадали.
                      Но тук темата е друга - аз затова искам решението на съда
                      Евала за точния и ясен отговор. Мерси.

Comment

• Задравих - в акта трябва да пише според кой член ти е издаден. Би ли написал какво пише там?

Comment

• Колега мнение номер 80 на 6 стр. е постнато актами , мисля че по чл.20(2)
                          http://clubalfaromeo.com/forum/showt...t=74609&page=6

Comment

Колега мнение номер 80 на 6 стр. е постнато актами , мисля че по чл.20(2)
                            http://clubalfaromeo.com/forum/showt...t=74609&page=6
                            Ами значи мнение 127 и ги оборваш отвсякъде

Comment

Ами значи мнение 127 и ги оборваш отвсякъде
                              Благодаря ти много колега , а иначе дали знаеш и горе долу колко месеца се чака за призовката след като съм върнал акта с нужните документи за съда на 21.11.12г. в КАТ София

Comment

Благодаря ти много колега , а иначе дали знаеш и горе долу колко месеца се чака за призовката след като съм върнал акта с нужните документи за съда на 21.11.12г. в КАТ София
                                Те сега са в инвентаризация. Чакай я най-рано февруари може би

Comment

Working...
                                X